Welkom op onze Reislog!
Hallo en welkom oponze reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwe onsbevinden en waar we zijn geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis diewe gaan maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
We zienje graag terug op onze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat jemet onsmeereist!
Alain & Fleur
iech gaon uuch misse!!!
Hey jongens,
Te gekke site, nog veel mooier dan de vorige.
Gelukkig komt het hele pinkpopalbum niet voorbij geflitst..... Tot gauw en we gaan jullie ook missen maar we komen ook zeker op bezoek!
Dikke x b en m
Een laatste groet voordat jullie vertrekken. Ik wens jullie een hele fijne tijd en een onvergetelijke ervaring met vele verhalen, die wij later beslist van jullie te horen en te zien krijgen. Ik volg jullie reis op de voet.
Tot ziens
Hoi lieve Fleur en Alain,
het is bijna zover.....morgen vertrekken jullie naar New York. Have the time of your life; take care and we'll see you back here in February. We'll miss you but nevertheless we wish you a wonderful adventure with lots of new experiences and stories. We'll keep in touch via this site. Lots of love.....Eddie and Erica.
Jeetje zeg, tis vandaag de 22e!! Als het goed is zijn jullie vertrokken naar New York!!!!!
Geniet van deze geweldige reis en we keep in touch!
Liefs Ilona en Ruud en dikke knuffel van Rick
Hi!loves!!Deen dikken appel is sjiek neet???Jaomer tot geer daor zoe gaw weer weg gaot!! Op 't momint steit hei bij us de achterdeur ope en zit iech in de keuke te meele,de wels 't neet gelaöve,me heij is de pleuris oetgebroke..e giganties oonweer......Mam sjit in höar brook,'t zit heij rech bove!!LACHE!!!!
Mörrege gaot geer dus naor Mexico.Veer winse uuch 'n gooi reis en laot gaw get wete!
Leefs, mumandad.
Miljaar, wat 'n sjleeg.....
HALLO Alain en Fleur.
Wat een verrassing dat jullie vanavond vanuit Mexico hebben gebeld.Veel succes met jullie lange busreis vannacht.Geniet van jullie nieuwe avonturen en let goed op elkaar.Dikke poen en een bereknuf voor jullie allebei van dadandmum
Hi mu chachos!!!Na jullie telefoontje nog even gegoogle-earth.En ja hoor..Puerto Escondidos gevonden. Je komt er via de Inter-American Highway,dus hopelijk hebben jullie toch nog een rustige nacht gehad zonder het bekende gestommel en geschud op de binnenwegen.Nog een fijne tijd aan de Pacific voor jullie vertrek naar Guatemala!!
Kiss!!
OOoooooooooooHHHH wat bin iech sjaloes op uuch 2kes,doech al die leef Mexicaantjus mher de groete vaan us en zek maar Hasta la Vista!!!!!!!!!!!
Dikke poen vaan us,Anita & Vueke-Copete