Mestreech!!

Gooiemiddag!

Waar waren we gebleven, Kerstmis in Argentinie! We hadden beloofd dat verhaal nog af te maken, was het niet dat Alain en ik eigenlijk daar geen tijd meer voor hebben gehad! Vele weten het natuurlijk al, maar een aantal ook niet ......we zijn alweer thuis!

Na Kerst zijn we van ons appartement verhuisd naar een hostel. De laatste avond in Buenos Aires hebben we ons nog eens flink begeven aan de biefstukken, rose en tangodansers! Heerlijk! En ja, zondag na kerst vlogen we richting Rio de Janeiro! Omdat we daar eigenlijk maar anderhalve dag hadden, hebben we ons met name opgehouden op het strand van Copacabana! Heerlijk! Genieten! Nee echt een strand om je ogen uit te kijken. Alain zat rustig met de zonnebril op naast me te zonnen....... Niet dus! Alleen maar vrouwen met strakke kontjes in string op het strand, dus ik zag regelmatig zijn hoofdvan links naar rechts bewegen........ Maar goed, genoeg te bekijken voor mij ook dus dat was allemaal goed! Met Alain blijf je lachen....; Gezien het feit dat Alain ookregelmatig erg veel last van zijn rug heeft,had hij ook regelmatig massages nodig, zo gaf hij zelf aan

Wink
..... In Peru, Bolivia, Argentinie, en ook in Brazilie! Dus op het strand van Copacabana weer een massage voor Alain, een drukpuntenmassage....... Alleen viel dat wat tegen, zijn gezicht was namelijk 20 minuten lang veel pijnlijk uitziende uitdrukkingen aan het maken! Wat voor mij natuurlijk weer erg vermakend was!Dus, ja, we hebben ons goed geamuseerd die laatste paar dagen in Rio, nog even lekker wat gezond, gerelaxed! Eenmaal thuis begint het normale leventje weer!

Maar goed, dinsdag 30 december vertrokken we dus richting vliegveld om van Rio naar Sao Paolo te vliegen. Daar hebben we een 7 uur moeten wachten waarna we door vlogen naar Londen. Eindelijk in Londen aangekomen hebben we ons op de wc opgetut, ik wilde toch wel een beetje feestend uitzien op oudejaarsavond! Uiteindelijk landen we om 19:00 in Brussel! Koud!!!! Na de zoveelste douanecheck zagen we Ray al staan! Die is ons op oudejaarsavond op komen halen om ons daarna naar huis te brengen.Superlief van Ray, dus we wij hebben beloofd heel veel op te passen komend jaar!! Gelukkig hebben ze twee lieve meiden, dus dat scheelt. De een kletst bijna net zoveel als Alain, ook dat komt goed!

Ja, en dat was natuurlijk de verassing van het jaar voor iedereen!! De gezichten van de beide ouders waren onbeschrijvelijk! Dus, die verassing was wel de moeite waard!

We hebben echt een super tijd gehad! Zeker Zuid Amerika was voor mij het hoogtepunt, Equador, Peru, Argentinie! Brazilie heb ik heel even van geproefd en wil ik zeker nog eens naar terug, maar nu voor vakantie. Dat is ook 1 ding wat we geleerd hebben, het reizen voor zo'n lange tijd is super geweest. We hebben er veel van geleerd, van genotenmaar het steeds weer moeten opzeggen van je baan, huisje, etc, etc. Dat is iets wat we niet meer willen, we kijken er ook erg naar uit om hier onze draai te gaan vinden! Maar 1 ding is zeker, reizen blijven we! Nog zoveel te zien en te ontdekken!

En nu zijn we volop aan het solliciteren! Alain is sinds maandag aan het werk bij Vodafone in Maastricht, dit wel tijdelijk. Ik zelf heb morgen ook een gesprek voor een tijdelijke functie en ga van hieruit verder kijken. Dus, als iemand iets weet mbt tot een leuke baan, informatie is ZEER welkom!

Jongens, hopelijk tot snel weer eens! Dikke poen,

Alain en Fleur

Vief

Hidiho welkom in koud nederland!
gelukkig hoef ik niet de straat op .. want het hoogseizoen is begonnen en van een recessie niks te merken... Ik heb het echt druk.. mijn god! HOPPPAAAAAA

Ik vind het echt jammer dat er nu geen nieuwe verhalen meer komen, maar ja... wel fijn dat jullie nu weer terug zijn!
Ik heb het geheim dat jullie 31 december al terug zouden komen goed bewaard, zoals beloofd!

Alain laat je me even weten of je in Den Haag op gesprek wilt?

Groetjes Vief

Eline

En wij zijn ERG blij dat jullie weer in de buurt zijn!

Tot snel poemels,

xxxx D&E

Jessica

Welkom thoes! Ich (en de angere TA collega's) verwachtte uch Vastelaovend Zaoterdaag oppe Parade in Venlo!!

-x- Jessica

Miemie

Flores Y Alan, Welkom thoes,...idd een gooije verassing met het nuij joar in de Joie De Vivre,...helaas zal iech uuch verhoale noe goan misse,.mér vaan de aandere kant bin iech ouch weer blij dat geer weer good en gezond thoes zeen gekome..in ein wuurd Klasse!! geweldig genoten..! En Noe bin iech oan de beurt nog 22 daag daan vertrek iech alweer, ben er zier errug benuijd noar wat geer höbbe métgemaak!! al is dat mér veur 4 weeke...!

lies van hoegee

Hallo alain en fleur. Leuk dat jullie weer heelhuids terug zijn.Jullie zijn terug en wij gaan,hebben net geboekt naar de states.New york,memphis en viva las vegas.We zien elkaar bij us mvv ke Groetjes Lies en Charlotte.

Joske

Hey lieve Fleur en Alain,

Welkom thuis! Super fijn dat jullie er weer zijn.

Fleur, ik hoop je snel te spreken! Ik kan me voorstellen dat je nog erg druk bent met settelen, solliciteren etc. Komt allemaal goed! Ik zal mijn ogen en oren ook goed open houden voor banen en huizen, al is dat wel wat moeilijker vanuit hier... Oh en... het zou echt helemaal super zijn als je de 6e ook naar Amsterdam komt! Kijk maar even of dat lukt. In ieder geval zie ik je snel bij Eline!

Tot heel gauw!

Liefs,
Joske

Maike Peters

He Alain en Fleur,
Wat goed om te horen dat jullie weer terug zijn. Heb jullie reis gevolgd en zeker genoten van jullie verhalen en vooral ook de foto's. Super zeg. Succes met het vinden van jullie draai, het zoeken van een huisje of iets en van een baan. Succes en kom nog eens langs op ons kantoor. Altijd leuk om even bij te kletsen.